Svet

Region

Šeron Stoun o najtežem periodu u životu: Imala sam izliv krvi u mozak, ponovo sam učila da hodam i govorim

Holivudska glumica Šeron Stoun progovorila je u emisiji Opre Vinfri o izuzetno teškom periodu koji je preživela 2001. godine i koji je, na sreću, uspešno prebrodila.

Šeron Stoun o najtežem periodu u životu: Imala sam izliv krvi u mozak, ponovo sam učila da hodam i govorim


 
Šeron Stoun: Zadnjica mi je obešena vreća celulita, ali me muškarci i dalje žele
56-godišnja filmska zvezda, koja i danas spada u jedne od najizazovnijih i najnegovanijih žena sveta, otkrila je da je nakon dugog mučnog bola imala osećaj kao da joj je neko pucao u glavu.

"Pozvala sam majku iz Hitne pomoći i rekla joj da imam izliv krvi u mozak. Morala sam iznova da učim da hodam, govorim, čujem osećam, sve ispočetka... Svakodnevno sam imala osećaj da umirem, čak i kada sam izašla iz bolnice", prisećala se Šeron i otkrila da je iz traumatičnog događaja izvukla pozitivnu poentu.



"Stalno sam mislila kako mi je karijera završena, kako samo ostala bez porodice, razvela se, izgubila starateljstvo nad detetom, kao i veliki deo svoje ličnosti. Skroz sam potonula, izgorela do pepela. Mislila sam kako mi ništa nije ostalo, a to je isto kao i da ste umrli. Doduše, nije toliko negativno, pa je ovo iskustvo za mene bio novi početak, bolji. Svaka smrt je ustvari novo rođenje", završila je iskreno glumica.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>