Region

Svet

Lepa Brena: Nisam navikla da me neko hrani i oblači!

Lepa Brena puštena je na kućno lečenje iz bolnice u Lovrenu u kojoj je provela pet dana. Pevačica se oseća dobro, ne trpi bolove, ali se požalila kako nije navikla da je neko hrani i oblači.

Lepa Brena: Nisam navikla da me neko hrani i oblači!


 
Lepa Brena se oporavlja uz porodicu i najbliže: Isplakala sam se kao nikad u životu! (Foto)
Brenu posećuju brojni prijatelji koji joj pružaju podršku, a nedavno je došao da je vidi i hrvatski fudbalski stručnjak Ćiro Blažević.

"Pisalo mi je mnogo ljudi sa svih meridijana i svima se zahvaljujem na brizi. Došao mi je i Ćiro, koji me je od srca nasmejao, čovek je pravi genijalac", izjavila je lepa Brena koja se veoma uspešno oporavlja nakon operacije:

"Noćas sam prvi put spavala kako treba i, što je najvažnije, naučila sam da spavam na leđima, što inače ne činim. Mislim da sam se ovih nekoliko dana isplakala kako nisam odavno i definitivno je iz mene izašla sva bol koja se u svakom čoveku skuplja", kaže pevačica i dodaje kako nije navikla da je drugi hrane i oblače:

"U bolnici sam se dosta družila i pričala s pacijentima, i svi su mi odreda rekli „da sam dobro prošla“, što mi u prvi mah nije bila nikakva uteha jer nisam navikla da ovoliko ležim i mirujem! Ni slutila nisam da činjenica da možete sami da se očešljate može da vas učini ovoliko srećnim! Osetila sam se bespomoćnom kao nikada u životu, jer nisam navikla da me neko drugi hrani, oblači, češlja, da mi pere zube." , dodaje pevačica koja je u bolnici naučila da igra igrice na ajpedu:

 "Dobra stvar je što su mi Viktor i Stefan instalirali igrice na ajpedu i što se sada svađam s kompjuterom kada ga ne pobedim! Uvek sam ih grdila što igraju igrice, a sad sam počela i ja da igram!", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto:  Facebook/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>