Region

Svet

Sećanje na Ljubišu Stojanovića Luisa: Tri godine od tragične smrti velikog umetnika (Video)

Legendarni pevač Ljubiša Stojanović Luis tragično je stradao pre tri godine u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada, a njegova porodica, rodbina i prijatelji i dalje se ne mire sa tim da ih je zauvek napustio.

Sećanje na Ljubišu Stojanovića Luisa: Tri godine od tragične smrti velikog umetnika (Video)



Pevačeva supruga Silvana, sa kojom je imao troje dece, Andreju, Sergeja i Elu Mitu, želi samo da Luisove reči ostanu upamćene te da se na taj način svi sećamo neprežaljenog pevača.

"Volela bih da ga se ljudi sećaju onako kako ću ga se ja sećati dok sam živa. Volela bih da ga niko nikad ne zaboravi, da njegove pesme zauvek žive… I da svako prvo pomisli na to kakav je bio čovek i pevač, a ne da ga se sećaju po tome kako nas je napustio", izjavila je neutešna Silvana za "Blic" i dodala da je joj suprug fali kao i prvog dana.



Taj 31. jul 2011. godine bio je koban kako za našu muzičku scenu, tako i za pevačeve najbliže. Luis će ostati upamćen kao pevač najoriginalnijeg načina izvođenja, najboljih vokalnih sposobnosti, i prepoznatljivog i jedinstvenog stajlinga.

Ljubiša Stojanović je za sobom ostavio šestoro dece. Iz brakova sa Nevenkom i Dubravkom ćerku Maju i sinove Miću i Marka, a iz braka sa Silvanom sinove Andreju i Sergeja, i ćerku Maju Novaković koja je, kao i brat Marko, krenula očevim stopama.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>