Region

Svet

Region

Film U srcu oluje od sledeće nedelje u bioskopima! (Video)

Sledećeg četvrtka, 7. avgusta, u bioskope stiže pravi akcioni blokbaster kakav smo dugo čekali. Film "U srcu oluje" režisera Stevena Kvela, pogađa bioskope svom svojom jačinom!

Film U srcu oluje od sledeće nedelje u bioskopima! (Video)



New Line Cinema zajedno s Village Roadshow Pictures predstavlja akcioni film katastrofe "U srcu oluje". Film je režirao Steven Kvel, a producirao Tod Garner.

U samo nekoliko sati grad Silverton je uništen nikad pre viđenim i neverovatno snažnim tornadima. Celi grad je prepušten napadu smrtonosnih i nepredvidljivih ciklona, ali lovci na oluje još uvek predviđaju da najsnažniji napadi tek trebaju stići. Većina ljudi traži zaklon od oluje, dok neki jure prema levcima tornada kako bi snimili fotografije koje se mogu snimiti samo jednom u životu.



Priča filma "U srcu oluje" ispričana je kroz oči i objektive profesionalnih lovaca na oluje, amatera u potrazi za adrenalinom i hrabrih stanovnika, te uvodi gledaoce direktno u oko oluje kako bi mogli iskusiti Majku prirodu u njenoj  najekstremnijoj snazi.

Ideju za film  dobio je producent Tod Garner koji je želeo da istraži šta se može  dogoditi kad Majka priroda počne koristiti jedno od svojih najstrašnijih i razornih oružja. "Tornado je savršeno oružje, poput čudovišta", rekao je Garner. "Može vam se činiti kao da upravo vas ganja, makar se kretalo sasvim nepredvidivo. Za razliku od zemljotresa koji se odjednom dogodi i sve je gotovo u par minuta, tornado vam najavljuje da dolazi i morate živeti s iščekivanjem i znanjem o šteti koju će tek naneti."



Režiju filma potpisuje Stiven Kvejl, dok su glavne uloge poverene Sari Vejn, Ričardu Armitražu i Džeremi Sampteru.

U nestrpljivom iščekivanju premijere predstavljamo vam novi trejler:

 
Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>