Region

Svet

Nikolu Rađena posebno proveravali na granici zbog Ane Kokić

Supruga Nikole Rađena, Ana Kokić, bodrila je naše vaterpolo reprezentativce na finalnoj utakmici u Budimpešti, prva im čestitala pobedu, a potom i pesmom pokazala da je uvek uz zlatne "delfine".

Nikolu Rađena posebno proveravali na granici zbog Ane Kokić


 
Ana Kokić i Nikola Rađen napuštaju Srbiju
Ana Kokić u stopu prati svog supruga sa kojim ima dve ćerke, i već je i sama nekoliko puta rekla kako ne može da sakrije emocije u trenucima kada njen muž sija zlatnim sjajem. U subotu uveče je imala nastup u Budvi, a već u nedelju je otišla u Budimpeštu da bi s tribina bodrila naše šampione u finalu Evropskog prvenstva.

"Utakmica je izgledala kao trening, naši "delfini" su održali vaterpolo čas Mađarima usred Budimpešte. Bilo je veličanstveno!", rekla je Ana za "Blic".

U ponedeljak, kada su se pobednici vraćali kući autobusom, granični policajac ušao da im proveri putne isprave, sa specijalnim zahtevom... "Imamo i poseban zahtev za Nikolu Rađena, čija nas je supruga nazvala i poručila da njega posebno proverimo", našalio se policajac, što je izazvalo smeh među vaterpolistima.


Foto: Twitter/Ana Kokic

I juče je Ana Kokić pokazala da je uvek uz "delfine", pa je na dočeku organizovanom u čast pobede pevala na terasi Skupštine grada u Beogradu.

"Doček je bio fantastičan, hvala svim ljudima koji su došli i pozdravili naše zlatne momke. Bilo je divno pevati u njihovu čast", ponosno je rekla pevačica koja 2. avgusta ima zakazan nastup u Budvi, a potom će sa porodicom odmarati u Grčkoj.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Nikola Radjen

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>