Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić nerazdvojni - dočekali jutro na Fristajleru! (Foto)

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi, izašla je i u nedelju uveče u provod sa bivšim dečkom, kaskaderom Urošem Ćertićem i to na Banging žurku popularnog prestoničkog splava Fristajler.

Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić nerazdvojni - dočekali jutro na Fristajleru! (Foto)


 
Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić ponovo zajedno? (Foto)
Banging zurka je postala veoma popularan party brend u Srbiji pa se medju "bengerima" mogu videti i mnoge poznate face, a kako su Sindi i Uroš poželeli provod u duhu svetskih festivala, rezervisali su svoje mesto na žurki.

Pored njih na Bangingu su se našli i fudbaler Mančester Sitija Matija Nastasić ali i srpski Dan Balzerian-Daki Savić. Uroš je bio sjajno raspoložen dok je raspoloženje njegove devojke variralo, što je i logično s obzirom na životnu dramu kroz koju trenutno prolazi.Društvo je uživalo na splavu do kasno u noć, tačnije do svitanja, kada su napustili klub. Već sledeće nedelje 3.avugsta pripremite vaša čula, vaš um i vaš duh za putovanje u maštovitu dimenziju jer vas ocekuje“Black &White Expirience“ prava umetnicka  i audio-vizuelna žurka.

Išarano osoblje, body paint show, black&white plesači, kao i black&white scenografija. Ako ste ljubitelj umetnosti, vizuelne satisfakcije i ceremonija, kao i famoznog EDM zvuka, na ovom dešavanju ćete doživeti mentalni orgazam.

Autor: J.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>