Region

Svet

Borba za starateljstvo se nastavlja: Severina i Milan ponovo na sudu!

Severina Vučković odlučila je da vrati sudski postupak u vezi sa starateljstvom i alimentacijom za sina Aleksandra na početak. Pevačica je uložila žalbu sudu u Zagrebu, koji je u martu doneo odluku da Milan Popović viđa sina svakog drugog vikenda i da mesečno za njegovo izdržavanje plaća 2.000 evra.

Borba za starateljstvo se nastavlja: Severina i Milan ponovo na sudu!


 
Severina zabeležila drugu rekordnu posećenost u Portorožu! (Foto)
"Severina je sakupila dokaze kojima želi da pokaže da je Milan uz pomoć saradnika stvarao negativnu sliku o njoj kao majci u javnosti te da je samim tim pomoću medija vršio pritisak na sudstvo. U međuvremenu, svom advokatu je predala dokumenta koja navodno potvrđuju da je njen bivši partner činio sve da ukalja njeno ime i samim tim se nada da će sud učiniti sve da njena žalba bude usvojena. Za mesec dana će se sve znati", rekao je izvor blizak Severini i dodao da se žalila i centru za socijalni rad.

"Ona je i njima priložila dokumenta u kojima tvrdi da je Popović preko saradnika hteo da je javnost doživi kao lošu majku i kako joj je bilo važno samo da mu izvuče novac, dok je interes deteta stavlila u drugi plan. Nju je to najviše zabolelo i zato je rešila da se bori do poslednjeg dana, samo kako bi dokazala da je Popović "igrao prljavu igru"", kaže izvor blizak paru.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>