Region

Svet

Dragana Mirković ne odustaje od koncerta u Areni: Pevaću tri sata, makar sedela u stolici!

Dragana Mirković prošlog meseca imala je saobraćajnu nesreću, ali i pored povreda koje je zadobila ne odustaje od svog koncerta koji je zakazan u Kombank areni.

Dragana Mirković ne odustaje od koncerta u Areni: Pevaću tri sata, makar sedela u stolici!


 
Premijera: Dragana Mirković snimila duet sa portorikanskim muzičarem na engleskom i španskom jeziku! (Video)
Dragana je povodom tri decenije karijere zakazala solistički koncert za 3. oktobar u Kombank areni, ali nakon nesreće koju je doživela mnogi su se pitali da li će moći da ga održi.
 
"Da smo živi i zdravi, biće koncerta zato što kad nešto obećam onda to tako mora da bude. Daću sve od sebe da ispunim očekivanja, kao da povrede nije ni bilo. Možda u tome preterujem, ali takva sam. Ukoliko bih odložila koncert, znajući sebe, više ga ne bih ni održala. Trebalo mi je mnogo vremena da se uopšte odlučim na to. Pevaću 50 hitova, tri sata, makar sedela u stolici. Zbog rehabilitacije neću moći da izvodim ozbiljnije koreografije", kaže pevačica.
 
Ona se trenutno nalazi u svom domu nadomak Beča gde se uz svakodnevnu pomoć fizioterapeuta oporavlja.Veliku podršku u najtežim trenucima Dragana je imala od prijatelja i kolega, a, kako je rekla, među najažurnijima bio je Zdravko Čolić.

Autor: J.B.
Izvor: Story.rs
Foto: Facebook/Dragana Mirkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>