Region

Svet

Lepa Brena nije zahtevan pacijent, ne ponaša se kao zvezda

Muzička zvezda Lepa Brena će već sredinom nedelje napustiti bolnicu u Lovranu i nastaviti lečenje kod kuće, gde je čeka tri meseca oporavka. Međutim, sjajne su vesti da se pevačica svakim danom sve bolje oseća pa oporavak neće trajati predugo.

Lepa Brena nije zahtevan pacijent, ne ponaša se kao zvezda


 
Lepa Brena se uspešno oporavlja, ali trpi jake bolove
Lepa Brena i njen suprug Slobodan Živojinović će ovih dana napustiti kliniku u Lovranu i uputiti se ka svom domu u Srbiju. Nalazi su pozitivni, a oporavak, prema prognozama stručnog tima lekara, ne bi trebalo da traje predugo.

 
Lepa Brena nakon operacije prvo pitala za Bobu i decu!
"Brena se oseća sjajno i više ne trpi bolove. Do sredine nedelje će napustiti bolnicu i lečenje će nastaviti kod kuće. Imobilizacija ruke će trajati šest nedelja, posle čega je očekuje oporavak još mesec i po. Moraće da ide na fizikalnu terapiju", rekao je za Kurir dr Hrvoje Mokrović, koji je pevačicu operisao.

"Brena je vrlo ljubazna, ne ponaša se kao zvezda i nema posebne zahteve. Smeštena je u apartman kako bi imala mir. Moram da demantujem pisanje pojedinih medija da sam operisao i Severinu. Nju uopšte ne poznajem niti je bila klijent naše bolnice", zaključio je Mokrović.

Veliki prijatelj Lepe Brene, Petar Grašo, u stalnom je telefonskom kontaktu sa pevačicom i Bobom, iako mu je žao donekle žao što je nije mogao i posetiti u bolnici: "Nisam mogao da odem, jer je Lovran daleko od Splita. Čujemo se preko poruka i drago mi je što je bolje".

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot Youtube
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>