Region

Svet

Jovana i Željko Joksimović letovali u vili najbogatijeg hrvatskog tajkuna?

Jovana i Željko Joksimović nedavno su pobegli od gradske gužve i poslovnih obaveza te sa sinom Kostom otputovali u goste kod najbogatijeg hrvatskog tajkuna, vlasnika trgovačkih lanaca, Ivice Todorića.

Jovana i Željko Joksimović letovali u vili najbogatijeg hrvatskog tajkuna?



Bračni par Joksimović navodno se već nekoliko godina druži sa najbogatijim čovekom u Hrvatskoj, koji im je ustupio svoj luksuzni posed kako bi se nekoliko dana odmorili i uživali sa svojim sinom.
 
Željko i Jovana Joksimović u renoviranje stana uložili 100.000 evra?!
"Jovana i Željko su nedavno otputovali u Hrvatsku sa sinom Kostom kako bi se odmorili od svih poslovnih obaveza i napunili baterije za nove poduhvate. Kako su godinama prijatelji sa Ivicom Todorićem, on ih je ugostio na njegovom domu u Hrvatskoj, gde su se oni odlično proveli. Njih dvoje su nekoliko dana uživali na tom posedu, gde su se sunčali, kupali, ali i igrali se sa malim Kostom", izjavio je za "Alo!" izvor blizak bračnom paru i dodao da su se Joksimovići odlično proveli na odmoru.

"Ivica se potrudio da maksimalno uživaju u luksuzu i činio je sve da se osećaju kao kod svoje kuće. Željko i Jovana su mu neizmerno zahvalni na svemu što je učinio za njih i nose prelepe uspomene sa ovog letovanja. Iako je Kosta još uvek mali, Jovana i Željko su ga vodili na plaže, gde su provodili zajedničke trenutke i odlično se proveli", dodao je izvor.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>