Lepota

Ljubav

Najefikasniji prirodni tretman za jačanje noktiju

Njčešći problem žena su slabi i krhki nokti ali uz ovaj jednostavan savet pomoći ćete svojim noktima da budu zdravi i čvrsti. Stručnjaci preporučuju ovaj efikasan recept za jačanje noktiju, koji pomaže već posle nekoliko tretmana.

Najefikasniji prirodni tretman za jačanje noktijuNajjednostavniji način da se nokti ojačaju u kućnim uslovima jeste desetominutni tretman sa morskom solju, koji sadrži neophodan kompleks minerala za jačanje noktiju.

Za ovaj tretman potrebnovam je 200 ml tople vode, 2 supene kašike morske soli, kriška limuna i nekoliko kapi maslinovog ulja. U manjoj posudi rastvorite so. Spustite vrhove prstiju u tu kupku i držate 10 minuta. Nakon toga, istrljajte nokte kriškom limuna i ostavite ih tako 5 munuta. So ojačava nokatnu ploču, a limun je odlično izbeljuje i usporava rast zanoktica.

Nakon 5 minuta isperite ruke toplom vodom i utrljajte u nokte maslinovo ulje, koje ih savršeno hidrira. Umesto maslinovog ulja možete koristiti i kremu za negu ruku.

Ako proceduru primenjujete pred spavanje, posle nanošenja kreme stavite na rukepamučne rukavice, jer će to poboljšati prodiranje hranljivih materija u ploču nokta, a koža ruku će postati glatka i nežna.

Tretman ponavljajte svaki ili svaki drugi dan tokom 2 do 3 nedelje i rezultat neće izostati. Imaćete čvrste i zdrave nokte, koji se više neće listati i pucati.
Po potrebi, napravite pauzu od mesec dana i ponovite tretman.

Autor: J.B.
Izvor: Uspesnazena.com
Foto: Praisaeng/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>