Region

Svet

Lepa Brena se uspešno oporavlja, ali trpi jake bolove

Lepa Brena je pre dva dana uspešno operisana u klinici za ortopediju "Lovran" i prema najsvežijim informacijama, uspešno se oporavlja, ali trpi jake bolove, zbog kojih ne spava noću.

Lepa Brena se uspešno oporavlja, ali trpi jake bolove


 
Lepa Brena nakon operacije prvo pitala za Bobu i decu!
Naime, osoblje bolnice veoma vodi računa o zdravlju Lepe Brene i daje joj lekove protiv bolova, ali pevačica i dalje ima jake bolove, pogotovo u rukama, koje je slomila prilikom nezgodnog pada u Novom Vinodolskom.

 
Lepa Brena se teško povredila u Hrvatskoj, hitno hospitalizovana!
"Nakon operacije, koju je imala u subotu, lekari veruju da će se Brena oporaviti u što kraćem roku, a bolovi koje trenutno trpi su normalni za nekoga ko je polomio obe ruke. Ona je baš slabo spavala u noći između subote i nedelje, što od bolova, što od šoka koji je doživela nakon pada. Svi su optimistični i veruju da će se brzo oporaviti. Pevačica se baš slabo kreće, sve vreme je u krevetu i odmara se", izjavio je izvor blizak Živojinovćima i dodao da su Boba, Stefan i Viktor veoma zabrinuti za pevačicu, piše Alo!.

"Boba je sve vreme uz svoju suprugu i pomaže joj u oporavku, kao i njihovi sinovi. Iako ne žele da dižu dramu u javnosti, Stefan i Viktor su veoma zabrinuti za svoju mamu i trude se da je oraspolože u svakom trenutku koji provode sa njom", kaže izvor blizak porodici.

Podsećanja radi, Brena je u petak ujutro, pred polazak u Makarsku gde je trebalo da održi dva rasprodata koncerta, u japankama krenula na doručak sa Bobom, a kada je ustala od stola, saplela se o stub suncobrana i nezgodno pala. Zadobila je prelom desnog ručnog zgloba i naprsnuće levog lakta, a budući da je prelom zgloba bio teže prirode, bila je neophodna operacija, koja je prošla bez komplikacija.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>