Region

Svet

Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić ponovo zajedno? (Foto)

Dizajnerka i bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi dočekala je jutro u klubu svojim bivšim dečkom Urošem Ćertićem i sestrom Nevenom Adžemović, pa su odmah počele da kruže glasine o pomirenju, jer, kako kaže ona dobra izreka, stara ljubav zaborava nema.

Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić ponovo zajedno? (Foto)



Sindi je izašla proteklog petka u provod sa bivšim dečkom, kaskaderom Urošem Ćertićem, i sestrom, nekadašnjom narodnom poslanicom Nevenom Adžemović. Društvo je poželelo da uživa u retro haus hitovima pa su rezervisali separe na splavu "Shake 'n Shake". Čim su ušli na splav, Uroš je "udario" po koktelima, a usledio je i šampanjac, dok je Sindi nazdravljala vodom. Nekoliko minuta kasnije, pridružila im se i Nevena, pa je žurka mogla početi.



Iako su mnogi pomislili da su Uroš i Sindi ponovo zajedno, ako je po ponašanju suditi, reklo bi se da je izlazak bio samo i isključivo prijateljske prirode, a kako stara ljubav zaborava nema, možda se nakon prvog susreta po raskidu, varnice među njima ponovo pojave.

Dok su Sindi i Uroš đuskali, Nevena je ćaskala sa modelom Milošem Radićevićem i baletskim igračem Milanom Gromilićem. Društvo je na splavu ostalo do ranih jutarnjih časova, a isti su napustili zajedno.



Autor: B.B.
Foto: Klub Shake'N Shake

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>