Svet

Region

Anna Nicole Smith uzalud bila udata za milijardera

Posle skoro 15.godina, ostavinska rasprava oko imovine milijardera J.Howarda Marshalla konačno je privedena kraju. Sud je ocenio da je Marshall svu svoju imovinu ostavio sinu.

Anna Nicole Smith uzalud bila udata za milijardera



Anna Nicole Smith, američka starleta i bivša Playboy zečica, koja je 2007. godine preminula usled predoziranja tabletama, udala se 1994. godine za 89-godišnjeg Marshalla, kad je imala svega 26 godina. On je preminuo godinu dana kasnije, a Anna Nicole Smith je testament odmah pokušala da ospori tvrdeći da joj je senilni Marshall obećao više od 300 miliona dolara. Sud je ocenio da je Marshall bio priseban prilikom pisanja testamenta.

Da je sud utvrdio da je žalba pokojne Smith bila opravdana, novac bi pripao njenoj trogodišnjoj ćerci, koju je Nicol dobila sa jednim od njenih ljubavnilka Larryjem Birkheadom. Pošto je Marshallov sin preminuo 2006.godine, zakonski je sve pripalo njegovoj udovici Elein.

Prvi javni nastup  Ana Nicol Smith odradila  je 1989. godine, nakon čega se nekoliko puta pojavila na naslovnoj strani čuvenog "Playboy"-a, vrhunac njene karijere je bio 1993. kada je osvojila prestižnu titulu "Playmate of the year".

Godinu dana kasnije udala se za Marshalla, koji je preminuo 1995. godine. 2006. godine se Anna Nicole Smith, manje od meseca dana otkako je njen 20-godišnji sin Daniel preminuo od predoziranja lekovima, udala za svog advokata Howarda Sterna.

Smith je preminula u 39. godini života. DNK analizom je nakon Annine smrti utvrđeno kako je otac njene ćerke Dannielynn Hope Marshall fotoreporter Larry Birkhead.


anna nicole smith

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>