Region

Svet

Lepa Brena će se oporavljati čak šest meseci?

Balkanska diva Lepa Brena juče ujutro je, posle doručka na terasi u hotelu u Novom Vinodolskom gde je odmarala sa suprugom Slobodanom Živojinovićem pred zakazane koncerte u Makarskoj, nezgodno pala i tom prilikom polomila obe ruke, a zatim hitno hospitalizovana. Oporavak bi mogao potrajati i do šest meseci.

Lepa Brena će se oporavljati čak šest meseci?


 
Lepa Brena se teško povredila u Hrvatskoj, hitno hospitalizovana!
Iako se sada dobro oseća, Brena će morati na operaciju ruku, a njen oporavak bi, prema rečima doktora, mogao trajati između tri i šest meseci. Rasprodati koncerti u Makarskoj i Bihaću su odloženi, a iz pevačicine PR službe mole za privatnost. Sa njom su sve vreme sinovi Viktor i Stefan, kao i suprug Boba Živojinović.

"Hvala što brinete, Brena se sada dobro oseća. Sve je prošlo u najboljem redu, ispred bolnice se nalazi dosta novinara koji čekaju da ona izađe. Nije bilo nikakve saobraćajne nesreće kao što se pisalo, pala je posle doručka i polomila ruke. Odmah smo je prevezli u Lovran, gde su joj ustanovili povrede i stavili obe ruke u gips. Svi smo uz nju i pomažemo joj da se što pre oporavi. Naravno da će otkazati koncerte, to je u ovoj situaciji neizbežno", izjavio je Živojinović juče za "Alo!".

Hirurg i direktor KCS Miljko Ristić objasnio je da pevačicu u najboljem slučaju očekuje od tri do šest meseci oporavka.

"Operacija se pomera jer osobe koje imaju tromb koriste antikoagulantnu terapiju i u tom slučaju tokom operacije može doći do pojačanog krvarenja, pa je odlaganje operacije medicinski opravdano dok se ne snizi INR. Kad je reč o povredi, ukoliko se ne radi o komplikovanoj povredi koja podrazumeva i povredu nerava tetiva i krvnih sudova, potpuni oporavak koji podrazumeva i rehabilitaciju mogao bi da se očekuje tek za tri do šest meseci", kaže Miljko Ristić.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>