Region

Svet

Lepa Brena zadržana u bolnici, mora na operaciju! (Foto)

Nakon nezgode i pada koji se dogodio u Novom Vinodolskom, Lepa Brena moraće da ostane na lečenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije, zbog povreda koje je zadobila prilikom pada.

Lepa Brena zadržana u bolnici, mora na operaciju! (Foto)


 
Lepa Brena se teško povredila u Hrvatskoj, hitno hospitalizovana!
Pevačicin PR tim izdao je saopštenje putem društvene mreže Fejsbuk, kako bi fanovima i poštovaocima muzike Lepe Brene objasnili šta se zapravo dogodilo.

"Nezgoda se dogodila jutros u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je Lepa Brena krenula na doručak u japankama. U jednom trenutku se poskliznula i zapela za stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Pritom se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu se ozledila.

Brzom intervencijom hrvatskih lekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva polomila desnu, ali i lakat leve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

Međutim, kako je Lepa Brena ranije imala zdravstevnih problema sa trombom, tim lekara je odlučio da sačeka jutro, kako bi se INR spustio u meri koja će zadovoljiti hiruršku intervenciju i tada preduzeti operativne mere.

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se oseća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje pomenute klinike.



Porodica Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i celokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesovanju i brigom za zdravstveno stanje folk zvezde.

Porodica Živojinović koristi priliku i da se zahvali medijima na objektivnom izveštavanju, ali i da predstavnike štampanih i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do poptunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgoviriti na novinarska pitanja koja se tiču njenog zdravstvenog stanja. Do daljnjeg, zakazani koncerti u Makarskoj i Bihaću biće odloženi", stoji na zvaničnoj Fejbuk stranici pevačice.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/ Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>