Region

Svet

Region

Maja Mandžuka: Filip i ja smo jedno drugom najveća podrška

Tridesetjednogodišnja glumica i producentkinja Maja Mandžuka već šest godina živi i radi u Americi, a najveću podršku pruža joj emotivni partner Filip Živojinović sa kojim kvalitetno provodi slobodno vreme, uglavnom obilazeći Kaliforniju.

Maja Mandžuka: Filip i ja smo jedno drugom najveća podrška



Više od četiri godine živite u Los Anđelesu, jeste li se navikli na život u tom gradu?

"Jesam, ali to je grad u kome je temperatura uvek oko dvadeset stepeni, uvek je sunčano i nije se teško navići. I kada mi je loše, sunce mi lako popravi raspoloženje. Jedina mana je što je Beograd daleko i što je potrebno više od petnaest sati da stignem kući", priča za Hello lepa i zgodna glumica koja je zbog novih poslovnih angažmana nakon godinu dana stigla u svoj rodni grad.

Da li vam je lepše tamo ili u Njujorku gde ste prethodno živeli?

"Bolje mi je u Los Anđelesu. U Njujorku sam provela dve i po godine, ali to je grad u kome svi negde jure i čim izađeš na ulicu, imaš potrebu da trčiš, i sam ne znaš gde i zašto. Los Anđeles je opušteniji."

Nekoliko godina u vezi ste sa Filipom Živojinovićem, koliko vam znači što pored sebe imate momka koji je iz Beograda, a opet živite u istom gradu?

"To i njemu i meni mnogo znači. Lepo je što, kad smo već tako daleko od kuće, imamo jedno drugo da se međusobno podržavamo i razumemo. Uvek smo tu da pomognemo i saslušamo jedno drugo. Lepo funkcionišemo bez obzira na to što smo daleko od kuće, to se nekako nadoknadi. Imamo divne, bliske prijatelje i napravili smo u Americi našu malu srpsku porodicu. Zajedno slavimo slave, rođendane, Božić i Uskrs."

Da li su vaš novi posao i svakodnevne obaveze koje imate uticali na vezu sa Filipom?

"Jesu, ali u pozitivnom smislu. I Filip godinu i po radi u firmi "Relativity" kao sportski agent i ima mnogo obaveza. Oboje smo aktivni kada su naši poslovi u pitanju, tako da se uželimo jedno drugoga i trudimo se da što kvalitetnije provedemo zajedničko vreme."

Glumica je dodala da ne voli mnogo da planira pa ne kroji svoju budućnost i ne praktikuje dugoročnije planove. Odnedavno je postala stalni član ekipe serije "The Fosters", jedne od najgledanijih u Americi, a za sada nije odlučila hoće li nastaviti sa istim poslom od jeseni.

Autor: B.B.
Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Ilustracija Youtube / Facebook/Maja Mandzuka

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>