Region

Svet

Anabelin muž Andrej Atijas ne plaća alimentaciju za sina, zahteva DNK analizu?

Biznismen Andrej Atijas, suprug pevačice Anabele Atijas, već dve godine ne plaća alimentaciju za sina kojeg je 2012. godine dobio sa bivšom devojkom Jasminom Skender.

Anabelin muž Andrej Atijas ne plaća alimentaciju za sina, zahteva DNK analizu?


 
Anabela Atijas trudna po četvrti put? (Foto)
Prema rečima izvora, Andrej je samo u početku obilazio dvogodišnjeg dečaka, i to samo nekoliko puta, ali sada izbegava očinske obaveze. S druge strane, u medijima pokazuje idiličan porodični život sa Anabelom, sa kojom ima ćerku Blankicu.

"Andrej je sina s Jasminom dobio tri meseca nakon što je počeo vezu s Anabelom. Ona sama brine o njemu i sve troškove njegovog izdržavanja sama plaća", navodi izvor za Kurir, za koji je Jasmina kratko potvrdila da nije u kontaktu sa bivšim partnerom: "Ne plaća, niti dolazi. Uopšte nismo u kontaktu. Ne pišite ništa, ne želim da se provlačim po novinama".

Sa druge strane, Anabelin suprug tvrdi da je tužio Jasminu, jer mu je zabranila da viđa dete i želi da svu priču o starateljstvu razjasne na sudu. Iako su prema njegovim rečima proveli zajedno samo jednu noć, Jasmina je svojevremeno tvrdila da su bili u ozbiljnoj vezi.

"Ne bežim od svoje odgovornosti iako sam s njom proveo samo jednu noć, a ona me nakon tri meseca obavestila da je u drugom stanju. Rekao sam da ću da priznam dete kad se analizom DNK utvrdi da je moje, što ona izbegava", kaže Andrej i dodaje. "U međuvremenu mi je još pet momaka reklo da su se tresli da nije njihovo. Ipak, plaćao sam redovno alimentaciju dok mi nije zabranila da viđam sina. Tada sam je tužio, ali ona je promenila adresu, i sud ne može da joj dostavi tužbu", naveo je Atijas.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Ilustracija Facebook/Anabela Atijas

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>