Ljubav

Style

Loše strane veze sa bogatim muškarcem koje vam niko neće reći

Bogati momci ne nose sa sobom samo lepe stvari, sem šarma i toga što su poželjni među ženama, kada je o ozbiljnim vezama reč, oni imaju i svoje loše strane koje vam se neće dopasti.

Loše strane veze sa bogatim muškarcem koje vam niko neće reći



Mnoge devojke smatraju da će veza s bogatim muškarcem da treši sve njihove životne probleme i da će im život biti ispunjen skupom garderobom i luksuznim putovanjima. Pa i kada nađete bogatog muškarca iz vaših snova možete shvatiti da to zapravo nije ono što ste želele. Evo koje su loše strane zabavljanja s bogatim muškarcem.

1. Uvek je na poslu

Razlog odakle mu toliko novca upravo je taj jer je uvek na poslu. Muškarci koji imaju veliko bogatstvo obično provode po ceo dan radeći, osim ako nije reč o muškarcu koji je nasledio ogromno bogatstvo na kome ne mora da radi. To znači da će uvek malo vremena provoditi sa vama, što će vam u nekom trenutku sigurno zasmetati.

2. Ima preveliki ego

Novac može da učini da vaš muškarac postane arogantan. Nekada biste kupile parče pice na vašem omiljenom kiosku, ali on će više želeti da ode u poznati italijanski restoran. Ovakve stvari znaju da opterete vezu i učine da se osećate neprijatno.

3. Uvek će biti zapažen

Ukoliko vaš muškarac ima dosta novca, uvek će biti primećen, gde god da se pojavi, pa i među ženma. Mnoge žene će pokušati da budu na vašem mestu pa ćete zbog toga osećati stalnu nesigurnost i strah od prevare i neverstva.

4. Gledaće vas s visine

Možda će na vaše izbore i ukus gledati s visine. Kupile ste neku stvar u omiljenom jeftinom butiku, ali osećate nelagodnost da mu je pokažete, jer haljina nije firmirana. Zahtevaće od vas da u svemu budete prefinjene pa i kada je izbor hrane u pitanju. Često će nipodaštavati vaše mišljenje i predloge jer vi nemate ukus za moderne i skupe stvari.

5. Uvek ćete se osećati kao da mu dugujete nešto

Negde između tog lagodnog života i skupih poklona, uvek ćete osećati da mu dugujete nešto. Neće vam baš uvek biti drago da samo on plaća vaše ručkove i putovanja. Nije lepo osećanje kada znate da u potpunosti zavisite od nekoga.

6. Bogati muškarac može da ograniči vašu slobodu i izbor

Kada neko s nipodaštavanjem posmatra vaš ukus za razne stvari, kada se vaše mišljenje ne poštuje i kada ste generalno prinuđene da pratite njegove instrukcije i izbore, tada počinje da pati individua u vama. Možete se osetiti kao ptica u zatvorenom kavezu, što svakako nije lep osećaj.

I da zaključimo, neosporan je konfor i lagodan život koji će vam pružiti muškarac s mnogo novca. Bićete finansijski obezbeđene, ali će vam faliti neke druge stvari. Pazite samo da ne ostanete žedne u zlatnom dvorcu...

Autor: M.P.
Izvor: b92.net
Foto: gualberto107/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>