Region

Svet

Nataša Bekvalac odogovara: Nisam bahata žena, veoma sam skromna! (Video)

Nataša Bekvalac gostujući u jednoj emisiji na televiziji Pink, pričala je sa voditeljem Vladom Stanojevićem o nedavnom odmoru koji je provela u Turskoj, kojim i nije baš bila preterano oduševljena.

Nataša Bekvalac odogovara: Nisam bahata žena, veoma sam skromna! (Video)


 
Nataša Bekvalac sama sebi kupuje bukete: Ponašam se kao da sam sišla s uma! (Foto)
Iako je sa sestrom i decom provela desetak dana na moru u Turskoj, pevačica je putem društvenih mreža otkrila da i nije bila preterano zadovoljna tamnošnjim smeštajem, na pitanje voditelja iz kojih razloga Turska nije ispunila njena očekivanja, Nataša kaže da joj neki narod manje ili više odgovara.

" Molim te Vlado, nemoj sad da ispadne da sam ja neka bahata žena. Ja sam vrlo skromna, samo ti neki narod odgovara, a neki drugi više. Ništa mi nije odgovaralo, ta vrsta odmora. Najviše sam išla zbog dece i sve je bilo podređeno njihovim prohtevima. To je jako pasivni odmor, a ja to ne volim. Volim aktivne odmore", zaključila je pevačica.

Nataša se pohvalila i da je nedavno ostaviča cigarete, a Vladi Stanojeviću je otkrila, koliko je zaista bila strastven pušač i zbog čega je rešila da se oslobodi tog poroka:

"Osećam se mnogo bolje, imam mnogo više energije, a cigarete su mi je oduzimale. Nisam potpuno spremna da ih se odreknem skroz, ali sam uspela da smanjim na desetak cigareta dnevno, što je veliki uspeh, jer sam ranije pušila i do tri kutije dnevnio", rekla je Nataša na kraju razgovora.



Autor: J.B.
Foto: Instagram/Natasa Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>