Region

Svet

Željko Vasić - #SvratiNaPiće! Da li je ova pesma poziv na seks i hoće li postići uspeh bez Filipa Panajotovića? (Foto+Video)

Željko Vasić završio je snimanje spota za novu pesmu "Svrati na piće", a sam naziv izazvao je vrlo interesantne komentare i opšti utisak poziva na piće zapravo se svodi na poziv na seks.

Željko Vasić - #SvratiNaPiće! Da li je ova pesma poziv na seks i hoće li postići uspeh bez Filipa Panajotovića? (Foto+Video)


 
Svrati na piće: Željko Vasić snimio spot za novi letnji hit! (Foto)
Dok je svojim fanovima pokušavao da zagolica maštu fotografijama sa snimanja spota, postalo je sve izvesnije da ovakav naziv zaista šalje takvu poruku, obzirom da se u spotu pojavljuje pregršt mladih, lepih i zgodnih devojaka koje zavodljivo vrckaju pored bazena. Utisak ništa manje ne podgravaju ni fotografije na kojima se kraj istog bazena vide kreveti, a jasno je na šta prvo asocira krevet... Ne, nije u pitanju spavanje!



Kako je ime pesme postalo i popularan haštag na Tviteru #SvratiNaPiće bilo je raznih komentara kao na primer: "Zašto kažeš piće, kad misliš na seks?", a pored insinuacija da je ideja svega poziv na seks, pričalo se i o tome da će ovom spotu i pesmi trebati malo više vremena da dostigne željenu popularnost, jer u spotu se ne pojavljuje trenutno najpopularniji maneken u Srbiji Filip Panajotović. "Čekaj kad izbacuješ spot za #SvratiNaPiće? Moraš što pre, dok se zavrti 10 dana... Ipak, nije ti Panajotović u spotu LOL", napisao je Željko Vasić ironično na Tviteru. Ipak, u ovom provokativnom spotu pojavljuje se veliki broj devojaka, pa će one uspeti da nadoknade Filipov izostanak.



Premijera spota najavljena je za 28. jul u 12h na Željkovom Youtube kanalu, a do tada nas je popularni pevač častio jednim tizerom u kome se može videti još nekoliko zategnutih zadnjica i ravnih stomaka, kao i jedan kratak razgovor između njega i Filipa Miletića... Do tada, ostaje nam da se pitamo hoće li se Panajotović pojaviti u ovom spotu ili ne?



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>