Region

Svet

Severina i Ministarke oborile regionalni rekord novom pesmom Uno momento! (Video)

Severina i Ministarke su se udružile i snimile pesmu "Uno momento", a onda je i ekranizovane na najbolji mogući način. Ova uspešna ženska ekipa pokazala je da zna šta radi, budući da su oborile regionalni rekord sa pregledima na Youtube-u.

Severina i Ministarke oborile regionalni rekord novom pesmom Uno momento! (Video)


 
PREMIJERA: Severina feat. Ministarke - Uno momento! Pogledajte spot za novu pesmu! (Video)
Sa dolaskom doba Interneta, zlatne i platinumske ploče muzičara više nisu u prvom planu. Sve se počelo meriti klikovima na Internetu koji su postali jedan od glavnih merila popularnosti zvezda. Ono što su na estradi na svetskom nivou Bijonse, Šakira ili Rijana, to je Severina na ovim prostorima, a sada su joj se pridružile i fenomenalne Ministarke.

Juče je premijerno na YouTube-u objavljen novi singl "Uno momento" koji je u prvih 24 sata pregledan preko 728 000 puta. Time se "Uno momento", svrstala u Internet istoriju regionalne muzičke scene kao pesma koja je u rekordnom roku postala hit singl.

Dosadašnji regionalni rekord po broju pregleda takođe je držala Severina sa pesmom "Italiana" koju je u prvom danu pre dve godine preslušalo pola miliona ljudi, da bi danas imala preko 37 miliona YouTube pregleda, a u toku dana se očekuje da će "Uno momento" preći milion klikova.

"Presretna sam, iznenađena, u sebi skačem do plafona", napisala je Severina na svojoj Facebook stranici.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>