Zdravlje

Ljubav & Sex

Mira Škorić otkrila čime održava savršenu liniju: Mini pomorandže prave čuda! (Foto)

Folk zvezda Mira Škorić otkrila je tajnu linije na kojoj bi joj i devojčice pozavidele, a koju uspešno održava godinama unazad i to jednostavno zahvaljujući pomorandžicama koje, kako kaže pevačica, prave čuda.

Mira Škorić otkrila čime održava savršenu liniju: Mini pomorandže prave čuda! (Foto)Pevačica naime, i pored obilnih obroka uspeva da zadrži mladalački izgled i fit formu, i to uz pomoć kumkvata, odnosno mini pomoranže koja se uzgaja u dalekom Japanu. Pevačica je na žurki koja je organizovana na prestoničkom splavu "Shake 'n' Shake" prijateljima otkrila dugo čuvanu tajnu, ali i podelila poklone, odnosno pomorandžice.

"Fora je u samoj voćki, koja u kombinaciji sa čajem, lotosovim listom i čokoladom pravi čuda", kaže pevačica.Mira Škorić je do kasno uveče uživala u razgovoru sa prijateljima, haus muzici i tropskim koktelima, a nakon kratkog odmora ući će u studio i snimiti novi singl, koji će po svemu sudeći obeležiti predstojeću jesen, budući da ga potpisuje hitmejker Damir Handanović.

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>