Region

Svet

Maja Nikolić se javno izvinila Milici Pavlović, evo i zbog čega (Video)

Maja Nikolić u poslednje vreme često je bila na naslovnim stranama medija, kako zbog svojih šokantnih izjava, tako i zbog situacija koje su je zadesile. Pevačica je nastavila da iznenađuje javnost, pa je u jednoj emisiji otkrila kakve muškarce voli i najavila novi medijski rat.

Maja Nikolić se javno izvinila Milici Pavlović, evo i zbog čega (Video)


 
Priprema se za more: Ovako Maja Nikolić izgleda u kupaćem kostimu (Foto)
Pevačica Maja Nikolić ne prestaje da intrigira javnost, a u emisiji "Premijera" otkrila je i kakve zaista muškarce voli, kao i da je spremna da nauči nešto novo kada je seks u pitanju. Iskoristila je priliku i da javno "isproziva" svoju mlađu koleginicu Milicu Pavlović.

"Ovim putem se javno izvinjavam Milici Pavlović, što je kodmene na nastup  bilo 500-600 ljudi, a kod nje samo 70", rekla je pevačica kroz osmeh i dodala da se jedva braani od horde obožavalaca koji je spopadaju na nastupima:

"Na nastupima mi prilaze ljudi i često me pitaju da li ih se sećam, da nije bilogazda Raše ne bih preživela najezdu muškaraca. Obično pamtim samo muškarace sa kojima sam bila", zaključila je pevačica i dodal kakav seks ona voli:

"Kada je reč o vođenju ljubavi, ne volim ništa divlje. Jedino ako imam pravog muškarca pored sebe koji će da me nauči nešto novo, jer sam sada u pravim godinama.. Nažalost dopadaju mi se svi muškarci koji su zauzeti. Teško je naći muškarca koji može da isprati moju energiju", zaključila je pevačica.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>