Svet

Region

Mihael Šumaher uskoro na kućnom lečenju?!

Mihael Šumaher uskoro bi mogao da bude pušten iz bolnice u Lozani na kućno lečenje, jer se prema rečima izvora legendarni vozač Formule 1 veoma brzo oporavlja.

Mihael Šumaher uskoro na kućnom lečenju?!


 
Supruga Mihaela Šumahera prvi put progovorila o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1
Kako navode medija iz Švajcarske, Šumaher je počeo da komunicira sa svojom porodicom, tako što im da je znakove kapcima, a ukoliko bi zaista došlo do otpuštanja iz bolnice, Mihael bi morao da bude pod stalnim nadzorom lekara.

Takođe, lekari iz bolnice u Lozani kažu, kako bi u narednih mesec dana sedmostruki svetski šampion mogao da bude stavljen i u električna invalidska kolica, kojima bi trebao da upravlja ustima.

Podsetimo, Mihael Šumaher proveo je 170 dana u bolnici u francuskom gradu Grenobleu nakon što je zadobio tešku povredu glave tokom skijanju. Od 29. decembra 2013 godine nalazio se u veštačkoj komi, tokom lečenja smršao je više od 20 kilograma.

 Pre mesec dana, sedmostruki šampion prebačen je iz Grenoble u bolnici  u Lozani, koja je specijalizovana za povrede glave. Inače, ovaj rehabilitacioni centar nalazi se u blizini Šumaherove porodične kuće.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Michael Schumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>