Region

Svet

PREMIJERA: Severina feat. Ministarke - Uno momento! Pogledajte spot za novu pesmu! (Video)

Severina feat. Ministarke - Uno mometno! Pogledajte spot za novu pesmu! Od trenutka kada je objavljeno da je ova ženska ekipa snimila duet, publika je sa nestrpljenjem čekala da novi spot bude objavljen, a sad možete uživati u njemu na našem portalu.

PREMIJERA: Severina feat. Ministarke - Uno momento! Pogledajte spot za novu pesmu! (Video)



Spot Ministarki i Severine definitivno je jedan od provokativnijih spotova koji su objavljeni u poslednje vreme. Pun atraktivnih, zgodnih i lepih žena koja pritom pevaju numeru #unomomento koja će kupiti publiku širom regiona i obeležiti ovo leto.

Pesmu su napisali Filip Miletić i Miloš Roganović koji već uveliko rade na 13. Severininom albumu. Produkciju spota Severina je prepustila ekipi producentske kuće IDJ videos, režiseru Andreju Iliću i snimatelju Đorđu Trboviću.

Pevačice se nisu uzdržavale i svojoj publici su nekoliko puta zagolicale maštu i učinile da publika zaista odbrajava trenutke do objave spota i nove pesme. Poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama popularan je hashtag #unomomento pod kojim Severinini fanovi oduševljeno komentarišu objavljene promo fotografije iz spota, koji premjerno možete pogledati na našem portalu, a mi smo sigurni da ćete da uživati!



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>