Svet

Region

Bivša devojka Rajana Goslinga potpuno slomljena: Vest o tome da Eva i on čekaju bebu je dokrajčila!

Rajan Gosling i Eva Mendes navodno su raskinuli pre nekoliko meseci, ali ova vest ne samo da je demantovana, nego slavni holivudski par čeka prinovu i na putu je beba koja će samo ojačati njihovu ljubav, ali bivša devojka privlačnog glumca nije oduševljena zbog toga.

Bivša devojka Rajana Goslinga potpuno slomljena: Vest o tome da Eva i on čekaju bebu je dokrajčila!


 
Rajan Gosling uživa u kuvanju za Evu Mendes, može li da bude savršeniji?
Kada se u medijima pojavila informacija da će Eva Mendes i Rajan Gosling umesto raskida uživati u čarima roditeljstva, procurila je i vest da je Rejčel MekAdamas potpuno slomljena zbog toga i da je tek sada izgubila sve nade da će ponovo biti sa Rajanom. Postoje mnoge žene koje bi volele da Rajan bude njihov, a Rejčel je samo još jedna od njih.

"Rejčel je potpuno uništena od kad je saznala da je Eva u drugom stanju. Sada je svesna da je njena veza sa Rajanom zauvek završena i da se nikada neće pomiriti", rekao je izvor blizak glumici.

Inače, vest o bebi posebno je potresla Rejčel jer su ona i Rajan raskinuli upravo kada je atraktivni glumac saopštio da nije sasvim siguran želi li ikada da ima decu. Sada kada će mu Eva roditi dete, uz komentare kako je Rajan to oduvek priželjkivao jer je odrastao bez oca, Rejčel nikako ne može da se pomiri sa novim saznanjem.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Rachel McAdams

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>