Region

Svet

Dara Bubamara se slučajno napila usred emisije, ali zabavila sve prisutne u studiju! (Foto)

Dara Bubamara nedavno je gostovala u jednoj emisiji na televiziji "Pink", a kada je stigla bila je poprilično žedna i žeđ je pokušala da utoli pićem koje je bilo na stolu ispred nje. Međutim, to je bio koktel sa alkoholom, a ona je jedan odmah popila na eks i tražila još.

Dara Bubamara se slučajno napila usred emisije, ali zabavila sve prisutne u studiju! (Foto)


 
Dara Bubamara pokazala da nema celulit, fotografijama u bikiniju odgovorila na provokacije (Foto)
Autor emisije "Grand koktel" je uz šale uspeo da izvuče Daru kako bi to izgledalo kao da je samo dobro raspoložena, ali su čaše ispred nje odale u kakvom se stanju nalazi. "Čim je stigla u emisiju, Dara je bila poslužena koktelom, ali ga je zbog vrućine popila na eks i odmah tražila drugi. Pošto je u studiju bilo vruće, Dara je pijući alkohol pokušavala da utoli žeđ, ali je već posle nekoliko čaša piće udarilo u glavu."



Poneta dobrom atmosferom i na opšte zadovoljstvo kolega Ćeme i Aleksandre Bursać, koji su zajedno sa njom bili u emisiji, pevačica se zabavljala i pravila šou. Kada je došao red da najavi svoju novu pesmu "Kraj i tačka", Bubamara je jedva uspela da sastavi rečenicu, pa joj je u tome pomogao voditelj Goran Čomor. "Ala ovi kokteli udaraju u glavu, kraj i tačka", rekao je on.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>