Region

Svet

Dijana Janković ogorčena zbog komentara na njen lift u kući: Materijalno mi ništa ne znači, hvala Bogu pa mogu da uživam!

Pevačica Dijana Janković bila je u emisiji "Život u trendu" gde je ekipi televizije "Pink" pokazala unutrašnjost svoje raskošne vile, a s obzirom da u njoj postoji i lift kako Dijana ne bi silazila stepenicama na visokim potpeticama, kao i skupoceni nameštaj, usledili su brojni negativni komentari.

Dijana Janković ogorčena zbog komentara na njen lift u kući: Materijalno mi ništa ne znači, hvala Bogu pa mogu da uživam!


 
Dijana Janković otvorila vrata svog doma: Imam lift u kući, ne mogu da silazim niz stepenice u štiklama! (Video)
Nije sasvim jasno čiji komentar je najviše dotakao popularnu pevačicu, ali je očigledno da se potresla jer je na svom Fejsbuku ostavila poduži tekst o tome kako je zaradila sve što ima i kako je zadovoljna svojim životm, a da negativni komentari stižu samo od zavidnih ljudi. Evo i šta je Dijana Janković napisala:

"Čujem danas da je mnoge zabolela moja Versaće vaza, lift u vili i Fendi namestaj... Pa dragi moji, to je samo namestaj, komadi drveta i ostalih materijala... Ne znam zašto to toliko boli, nisam ga ni ukrala ni zaradila kriminalom. Udata sam srećno hvala Bogu pa mogu i da uživam, nemam nijednu mrlju u prošlosti osim eto svojih stvari i krpa koje su izgleda opasan greh za pojedine, smetaju im pa moraju da razvežu jezik, nazivaju oni mene i šušom i nikogovićem? A zašto? Zato što sa svojih 25 godina imam i više nego uspešnu karijeru, divnog muža, deset pesama, završen fakultet, pričam 4 jezika, imam dve svoje kompanije itd itd... I pritom to nemam od kada sam ušla u brak već od svog rođenja, jer rođena sam ipak u imućnoj i poznatoj porodici... Ali opet boli ih moja vaza, ta bela vaza sa cvećem... Kao da one, toliko uspešne i velike zvezde ne mogu kupiti istu svojim dugogodišnjim krvavim zarađenim novcem... One su tako fine i poštene da nikada ne bi slikale svoju vazu... Meni materijalno ništa ne znači, imam, mogu i sve mi se može, više dajem ljudima jer srce me boli zbog nezbrinutih ali to ne prikazujem jer ipak ono što od srca date to ne mora niko znati. Živim eto onako kako ja želim i živecu sve dok mi se može, i ne diram nikoga i evo poslaću im svoju vazu na kućnu adresu kad im se toliko sviđa... Ja sam bar ono što jesam i vole me ljudi baš takvu, nikoga ne mrzim, a ako već nekome smetam neka me zaobiđe... Evo upravo pokrećem svoj novi humanitarni projekat koji startuje odmah kako bi se do jeseni obezbedila sredstva za grejanje jedne takozvane vile - preciznije zgrade sa četiri stana jer joj je pomoć preko potrebna... jer ako se sroza na jos niže grane ni ja neću moci da je spasim. Vasa DJ".

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Dijana Jankovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>