Svet

Region

Ezel nakon skandala sa drogom, dobio posao voditelja na turskoj televiziji!

Kenan Imirzalioglu, koji se proslavio u turskoj seriji "Ezel", a i glavnom ulogom u seriji "Karadaji" koja se trenutno emituje na televiziji "Prva", dobio je ponudu turske televizije, da postane novi voditelj popularnog kviza "Milioner".

Ezel nakon skandala sa drogom, dobio posao voditelja na turskoj televiziji!


 
Ezelova sloboda pod velikim znakom pitanja, mogao bi da dobije i 17 godina zatvora!
Iako je Kenan prošle godine optužen za posedovanje i trgovinu drogom, ovom glumacu ponuđen je posao koji nikako nije mnogao da odbije, istog dana kada se u sudu vodio postupak protiv njega. Na zakazanom ročištu se nije pojavio, a turskoj televiziji očigledno ne smeta Kenanova mračnaprošlost, već su sa velikom zadovoljstvom objavili da će čuveni Ezel biti njihovo zaštitno lice.

Podsetimo, Kenan je optužen za konzumiranje, posedovanje i trgovinu drogom, a zajedno sa njim optužena je još 31 osoba. Ovaj 40-godišnji glumac mogao bi, na žalost brojnih obožavateljki, da ostane u zatvoru čak 17 godina.

Od kako je započet ceo skandal svi su verovali da će se Ezel izvući i da neće ići na robiju, ali s obzirom da je u pitanju skandal kakav je nezapamćen u Turskoj, kada su poznate ličnosti u pitanju, obzirom da je zajedno sa Ezelom optuženo preko 20 osoba, izgleda da će turski zavodnik ipak završiti u zatvoru.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Kenan Imirzalioglu

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Ezel

Povezane vesti:


>