Ostalo

Sme�no

Jedinstveni chat-rulet: Pre dobijanja partnera ocenite koliko ste naduvani

Chat-rulet je postao fenomen ubrzo nakon što je debitovao, ali za mnoge ljude je novina chatovanja sa nepoznatim ljudima neprihvatljiva. Sličan sajt sada pokušava da popravi tu činjenicu koristeći malo drugačiji pristup celom sistemu.

Jedinstveni chat-rulet: Pre dobijanja partnera ocenite koliko ste naduvani



Naime, oni se trude da njihovi korisnici imaju nešto zajedničko, kako ne bi dolazio do prevelikog razilaženja u temama i mišljenjima, a u ovom slučaju... Svi su oni poprilično naduvani. Sajt je nazvan PuffPutff Chat i zahteva od korisnika da se na skali od 1 do 10 ocene koliko su naduvani pre nego što se upuste u konverzaciju i video poziv sa drugim korisnikom, koji je na sličnom nivou.

Inače, ovaj sajt pokrenut je u maju iveć broji desetine hiljada ćaskanja. Pokretač ovog sajta Erik, rekao je u intervjuu za "Adweek" da je većina ćaskanja bila tekstualnog formata, što poprilično odudara od standardnog korišćenja Chatroulette-a. On dodaje kako je razlog tome verovatno što ljudi koji su naduvani imaju potrebu za kompletnom anonimnošću, ali mu se ipak dopada napredak. Iako je sajt još uvek samo "kostur", Erik kaže da se korisnici odlično snalaze.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot puffpuffchat.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>