Zdravlje

Ljubav

Jednostavni načini da potrošite suvišne kalorije

Razne dijete, sati provedeni u teretani, ispijanje skupih i neukusnih napitaka, sve to naravno pomaže u skidanju kilograma. Ali zašto da se mučite kada kalorije možete sagoriti i na mnogo jednostavnije načine.

Jednostavni načini da potrošite suvišne kalorije



Postoji nekoliko načinauz pomoć kojih brzo i efikasno možete da sagorite višak kalorija:

Budite besni: Ako želite da se pokrenete, a nemate snage, dovoljno je samo da se prisetite osobe koja vas je nedavno naljutila i na taj način ćete se brže i efikasnije pokrenuti.

Kombinujte vežbe: Dok ste na redovnom treningu, nemojte se usredsrediti samo na vežbe s treninga. Kombinujte ih s kardio-vežbama i vežbanje za jačanje. Na taj način ćete sagoreti više kalorija.

Fokusirajte se na noge: Spuštajte se u polučučanj s nogama raširenim više od kukova. Kada ojačate mišiće butina, sve ostalo će vam biti lakše.

Sagorite više masti: Jedan sat pre treninga jedite musle, jabuke, voće, jogurt i pijte sok od jabuke, jer ćete na taj način sagoreti dva puta više masti, nego ako jedete beli hleb, margarin i džem.

Vozite bicikl: Vožnja trenažnog bicikla je jedan od najboljih načina da sagorite višak kalorija u zatvorenom prostoru.

Produžite efekte: Dva sata nakon treninga nemojte koristiti bilo kakvu vrstu masnoća. Trening aktivira hormon rasta, koji razgrađuje masti u telu. Ukoliko pojedete masti u ovom periodu, zaustavićete taj proces.

Autor: J.B.
Izvor: Ljepota.ba
Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>