Region

Svet

Novak Đoković obara rekorde na društvenim mrežama: Pet miliona fanova na Fejsbuku! (Foto)

Novak Đoković ima armiju fanova po celom svetu, a često obara i sopstvene rekorde. Ipak, najbolji teniser sveta nije omiljen samo na terenu već i na društvenim mrežama čiji je vrlo aktivni korisnik.

Novak Đoković obara rekorde na društvenim mrežama: Pet miliona fanova na Fejsbuku! (Foto)


 
Novak Đoković dobio na poklon plac u etno selu Montenegro
Novak Đoković u poslednjih nekoliko nedelja sve više ima razloga za slavlje. Nakon što je osvojio Vimbldon i postao prvi teniser sveta po drugi put, Nole se pre nedelju dana i oženio svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić, a samo par dana nakon svadbe, najbolji teniser sveta oborio je još jedan rekord.



Naime, njegova zvanična Fejsbuk stranica broji preko pet miliona fanova, što Novaka Đokovića svrstava u najomiljenije poznate ličnosti u svetu. Naravno, najbolji teniser nikada ne zaboravlja svoje fanove, pa je nakon prelaska cifre od pet miliona fanova postavio svoju fotografiju na kojoj je napiso: "Ima nas 5 miliona, WOW! Hvala vam svima na podršci, na svim porukama i komentarima koje mi šaljete! Sve mi to mnogo znači".

Ostaje samo da zaključimo kako svojim postupcima i izjavama, kao i posvećenošću karijeri i obožavaocima, svakako zaslužuje da ima ovoliki broj  fanova, a sigurni smo i da ih ima i da će ih biti mnogo više.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>