Region

Svet

Nikola Demonja: Novak i Jelena Đoković su iskopirali mene i moju ženu! (Foto)

Kada se pojavila prva zvanična fotografija Novaka i Jelene Đoković sa njihove svadbe koja je bila strogo čuvana od očiju javnosti, Nikola Demonja prokomentarisao je na svom Fejsbuk profilu kako je trenutno najpopularniji srpski par iskopirao njega i njegovu suprugu Anu Štajdohar.

Nikola Demonja: Novak i Jelena Đoković su iskopirali mene i moju ženu! (Foto)



U pitanju je fotografija koja se našla na naslovnoj strani "Hello" magazina, a na kojoj Novak Đoković svoju suprugu grli i prstima pravi srce na njenom stomaku. Isto tako fotografisali su se i Nikola Demonja i njegova supruga Ana Štajdohar, a on je poređenje fotografija objavio na svom Fejsbuku i napisao: "E da mi je neko rekao da će pored svih svojih čuvenih imitacija, Đoković izabrati da sa svojom suprugom imitira Anu i mene, nikad mu ne bih poverovao. Ali eto, čuda se dešavaju".


Foto: Facebook/Nikola Za Srbiju Demonja

Naravno, komentar i sama ideja o ovoj objavi nisu bili nimalo zlonamerni već je u pitanju bila šala, a kao što je kasnije i napisao u svojim komentarima, Nikola zna da su fotografi rekli novopečenim mladencima da tako poziraju. Ipak, na Nikolinom profilu bilo je i dosta negativnih komentara od strane njegovih fanova koji su pomislili da Demonja negativno komentariše Đokoviće.

Autor: M.P.
Foto: Twitter/Nikola Demonja Jr.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>