Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Budite brzi i osvojite karte za Spasi nas od zla, film koji ledi krv u žilama! (Video)

Svet Plus vam poklanja tri puta po dve karte za film "Spasi nas od zla", u saradnji sa distributerskom kućom Tuck. Projekcija filma zakazana je za danas, sa početkom u 22:30h.

Vodimo vas u bioskop: Budite brzi i osvojite karte za Spasi nas od zla, film koji ledi krv u žilama! (Video)



Najbrži čitaoci osvojiće po dve karte za projekciju filma "Spasi nas od zla", a sve što je potrebno jeste da se javite na email naše redakcije [email protected] i pošaljete svoje ime, prezime i kontakt telefon. Projekcija filma održaće se večeras u bioskopu Tuckwood, sa početkom u 22:30h.



U filmu "Spasi nas od zla" njujorški policajac Ralf Serči (Erik Bana) počinje da se bori sa svojim ličnim problemima i pitanjima, dok istražuje uznemirujući, brutalan i neobjašnjiv zločin. Kako bi se izborio sa zastrašujućom demonskom silom, koja zaposeda i teroriše ceo grad, udružuje se sa nekonvencionalnim sveštenikom (Edgar Ramirez), školovanim i obučenim za slučajeve isterivanja đavola.

Radnja filma inspirisana je knjigom u kojoj su opisani detalji Serčievog iskustva, koje ledi krv u žilama. U filmu reditelja Skota Deriksona glavne uloge tumače: Erik Bana, Edgar Ramirez, Olivija Mun, Šon Haris i  Džoel MekHejl.

Pogledajte i trejler:



Autor: M.P.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>