Svet

Region

Vanesa Vilijams otkrila bolne trenutke svog detinjstva i detalje seksualnog zlostavljanja

Glumica Vanesa Vilijams gostovaal je kod Opre Vinfri i ovom prilikom otkrila bolne momente iz svog detinjstva kada ju je jedna devojka seksualno zlostavljala, a priznala je da se to kasnije odrazilo na njen seksualni život.

Vanesa Vilijams otkrila bolne trenutke svog detinjstva i detalje seksualnog zlostavljanja



Naime, Vanesa je u Oprinoj emisiji govorila o iskustvu koje joj je promenilo život. Leto, pred polazak u peti razred osnovne škole devojka koja je mnogo starija od nje oralno ju je zadovoljila dok je boravila u kući porodičnih prijatelja u Kaliforniji. Vanesa navodi kako tada nije imala pojma šta joj se dogodilo, ali je znala da se desilo nešto "što nije trebalo da se dogodi". Tačnije, ćerka njihovih porodičnih prijatelja jedne noći se iskrala iz svoje sobe i došla u Vanesinu sa vrlo čudnih zahtevom.

Vanesa kaže da sa deset godina nije shvatala šta joj se dešava, ali joj je prijalo. Ipak, posledice nisu bile odmah vidljive, već su se pojavile godinama kasnije. "U meni je ovaj događaj probudio seksualnost u godinama kada za to nije bilo vreme, a sramota me je godinama proganjala. I sda mi je žao što nisam imala prvo seksualno iskustvo sa muškarcem u kasnijim i zrelijim godinama", kaže glumica i dodaje da taj događaj nikada nije prepričala roditeljima i smatra da je on uticao na to da bude promiskuitetnija osoba nego što bi inače bila.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Vanessa Williams

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>