Svet

Region

Britni Spirs otišla iz restorana i nije platila račun: Obezbeđenje će platiti kada dođu po ostatke

Britni Spirs možda jeste svetski poznata zvezda, ali joj to ne daje za pravo da u restoranu u kom je večerala sa svojim dečkom samo ustane i ode kući, bez da plati račun, ali se na kraju ispostavilo da je sve bio deo velikog nesporazuma.

Britni Spirs otišla iz restorana i nije platila račun: Obezbeđenje će platiti kada dođu po ostatkeNaime, nakon što su pojeli predjelo i salatu, Britni Spirs i njen dečko David Lukado ustali su i napustili resturan, a pevačica je rekla da će račun od 30 dolara platiti njeno obezbeđenje kada budu došli da pokupe ostatke od večere. Naravno, obezbeđenje se vratilo, ali nije platilo račun jer su momci očekivali da je pevačica to već obavila.

Ipak, ispostavilo se da Britni nije želela da "diže nos" već je došlo do nesporazuma. Dodala je kako se oseća užasno zbog toga i svoju grešku je ispravila povećim bakšišom koji je ostavila konobarici, odnosno 100 dolara bakšiša na račun od 30 dolara. Pored toga, pevačica kaže da ona nije kriminalac i da nikada ne bi namerno uradila tako nešto.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Britney Spears

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>