Region

Svet

Region

Ovu devojku je Andrija Milošević krio od očiju javnosti dve godine! (Foto)

Andrija Milošević bezuspešno je krio svoju devojku od javnosti čitave dve godine, jer paparacima i fotoreporterima ništa ne može promaći, pa je sada otkriveno i koja je to lepotica osvojila njegovo srce.

Ovu devojku je Andrija Milošević krio od očiju javnosti dve godine! (Foto)



Andrija Milošević je već dve godine u vezi s javnosti nepoznatom devojkom, ali to nije želeo da otkrije medijima. Pokušali su da sakriju ljubav i na crnogorskom primorju, ali bezuspešno - fotoreporter "Blica" je uspeo da zabeleži kako razmenjuju nežnosti u kafiću u Pržnu!



Na plažu su došli u velikom društvu i odmah se razdvojili. Ona je sa drugaricama otišla da se sunča, a on je ostao sa drugovima u kafiću. Satima je igrao karte, ispijao pića i telefonirao, dok se ona kupala i sunčala. Gotovo da nisu komunicirali, a razlog tome je prisustvo fotoreportera. Međutim, nakon nekoliko sati, uslikani su kako se ljube, a kasnije i odlaze kući zajedno.

"Ne kupam se ovde", kratko je odgovorio glumac na pitanje zašto ne ulazi u vodu ceo dan.  Naglasio je da je na moru privatno, da će ostati ovde celo leto, te da ćemo se još viđati i razgovarati.

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Z. Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>