Region

Svet

Region

Serija Sila poslednja epizoda: Sila i Boran večeras dobijaju svoj srećan kraj!

Serija Sila večeras će se završiti, a poslednja epizoda emitovaće se na televiziji "Pink" sa početkom u 21h. Na samom kraju ove priče koja je okupirala gledaoce širom regiona, Sila i Boran-aga napokon će dobiti srećan kraj svoje priče.

Serija Sila poslednja epizoda: Sila i Boran večeras dobijaju svoj srećan kraj!



Posle dugogodišnje borbe da se običaji u Mardinu prilagode savremenom svetu i mladim ljudima koji su svesni svojih izbora, Sila i Boran uspeli su da prežive razne situacije i izbore se sa brojnim izazovima. U poslednjoj epizodi sve se događa šest meseci kasnije, Sila treba da rodi bliznakinje i razgovara sa Narin o njihovoj deci. U međuvremenu odlučuje da ode na ponovno otvaranje škole sa Boranom.

Dok su Sila i Boran u automobilu, počinju bolovi i umesto na otvaranje njih dvoje odlaze u bolnicu gde Boran nervozno čeka sve dok se ne pojavi medicinska sestra koja mu čestita na tome što je postao otac. Čestitkama se pridružuje i Abaj koji je prošao celo putovanje zajedno sa Silom i Boranom.

Na putu je još dece, i Abajeva supruga je trudna... Zinar svoju titulu age prepušta Boranu, ali je novi aga ukida. Kao što se i očekivalo, na samom kraju serije svi su srećni i porodični odnosi u plemenu Gendžo su rešeni.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>