Region

Svet

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović ipak u vezi, uhvaćeni u strasnom zagrljaju! (Foto)

Iako je Nataša Bekvalac tvrdila da je sa bivšim dečkom Ljubom Jovanovićem samo u prijateljskim odnosima, uhvaćena je na Aerodromu “Nikola Tesla” u strasnom zagrljaju bivšeg rukometaša.

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović ipak u vezi, uhvaćeni u strasnom zagrljaju! (Foto)


 
Nataša i Kristina Bekvalac nerazdvojne - Prava i iskrena ljubav dve sestre (Foto)
Naime, Ljuba je juče ujutru oko sedam sati sačekao Natašu, koja se sa sestrom i ćerkom vratila sa letovanja. Bekvalčeva je sa Kristinom, setričinom Petrom i ćerkom Hanom boravila deset dana u Turskoj, a po dolasku je na parkingu čekao sportista, sa kojim se toliko srdačno pozdravila, da je njihov čvrst zagrljalj trajao dugo.

Osim sa Natom, Jovanović je bio prisan sa malom Hanom, sa kojom očigledno provodi dosta vremena, te mu je odmah ispričala sve morske igrarije i doživljaje. Ljuba je pevačici pomogao s koferima i zajedno sa mezimicom je odvezao kući, dok se za Kristinu i njenu ćerku pobrinula drugarica.Da im je veza sve ozbiljnija, dokazuju svakodnevno, pa je tako nedavno rukometaš prisustvovao i Natašinom nastupu u Beogradu, ali i u Kotoru, samo je u Crnoj Gori vešto izbegao fotoreportere.

"Nataša je deset dana bila na porodičnom odmoru kako bi napunila baterije za nastupe koji joj predstoje ovog leta, a nije isključeno da će i ona i Ljuba zajedno otići na letovanje. Oni se više ne kriju i samo je pitanje vremena kada će javno priznati da su zajedno",  rekao je izvor blizak atraktivnoj Novosađanki.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: A. Stanković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>