Region

Svet

Milena Ćeranić: Mogu sebi da dozvolim pauzu zbog trudnoće!

Pevačica Milena Ćeranić najavljuje saradnju sa uspešnim producentskim dvojcem Milošem Roganovićem i Filipom Miletićem, ali ova intrigantna pevačica svakako okupira pažnju javnosti i stvarima koje se ne vezuju za njenu karijeru.

Milena Ćeranić: Mogu sebi da dozvolim pauzu zbog trudnoće!



Dok pravi planove za letnji odmor u Crnoj Gori, gde će boraviti sa najbližima, pevaica ponovo budi pažnju javnosti informacijom da je sa košarkašem Vladimirom Dašićem ostala u drugom stanju. Oko njihovog tajnovitog odnosa već dve godine se plete misteriozna mreža, a ni sada ne prestaje. Ipak, Milena je odlučila da privatni život drži po strani.

U medijima vas predstavljaju kao skandal-majstora. Smeta li vam takva reputacija?

"Mislim da je to delimično dobro za mene, jer i kada napravim neku glupost meni se to ne pripisuje kao nešto neoprostivo. Nekim mojim kolegama, koje u medijima imaju izgrađenu reputaciju dobrih i finih ličnosti i najmanja greška pripisuje se kao skandal."

Poslednjih nedelja u medijima se digla prašina u vezi sa pričom o navodnoj trudnoći, koju je podstakla jedna vaša fotografija na društvenim mrežama, na kojoj pozirate u venčanici u kojoj se nazire trudnički stomak.

"Na slici se ne vidi moj trudnički stomak, već je haljina široka. Već sam se pojavljivala u venčanicama Mladena Milivojevića Barona, sa kojim sarađujem još od učestvovanja u "Zvezdama Granda". Venčanicu sam obukla za snimanje "video walla" za singl "Pesma sa posvetom", a ne za probu pred venčanje."

Da li biste žrtvovali uspeh u poslu zarad osnivanja porodice?

"Mislim da sebi mogu da dozvolim pauzu zbog trudnoće i da se posle toga vratim na scenu, a da se to ne odrazi na uspeh. Važno je samo zadržati kontinuitet i biti posvećen sebi, ali i poslu", završava Milena.

Autor: M.P.
Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Facebook/Milena Ceranic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>