Region

Svet

Filip Panajotović: Želim da zauvek budem srećan kao sada! (Foto)

Filip Panajotović pohvalio se na Fejsbuku obavljenim šopingom, a nakon zlih komentara koji su sastavni deo života svake poznate ličnosti, odlučio da je napiše i sam jedan podugačak komentar i obrati se svojim fanovima.

Filip Panajotović: Želim da zauvek budem srećan kao sada! (Foto)


 
Filip Panajotović se vraća u formu, evo i kako (Video)
Nakon što je Filip Panajotović postavio dve fotografije iz šopinga, na kojima se vidi da je kupio patike u "Botticelli-u", krenuli su zli komentari na koje je Filip vrlo raspoloženo odgovorio i rekao da zauvek želi da bude srećan kao sada.



"Zamisli kad bih odgovarao nekoj budali, da je bolje patike kupiti za 15.000, a ne 36.000 koliko su bile i da sam srećan zbog toga. Da je tek krenula sezona za letovanja, da čekam da mi se viza reši jer idem uskoro na tri meseca i i živeću na samom okeanu, a ići ćemo i na još jedno lepo mesto jer mi je tamo drugarica jako dobra i živi 4 godine...", počeo je Filip, ali bez previše detalja i definisanja kome se to obraća.

"Ne želim nikome da se dokazujem i ne želim da budem po portalima, nego samo da budem srećan kao sada", za sam kraj je napisao Panajotović i poslao veliki pozdrav svojim sjajnim i iskrenim fanovima.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Filip Panajotovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>