Ostalo

Sme�no

I životinje tuguju kao i ljudi: Pas nije želeo da ostavi preminulog vlasnika ni pored previsokih temperatura (Video)

Uprkos tome što je temperatura bila preko 40 stepeni i što je bilo rizično i za život psa, ovaj bul terijer nije želeo da napusti svog vlasnika koji je ležao pored njega i čak i sada odbija da prihvati šta se dogodilo.

I životinje tuguju kao i ljudi: Pas nije želeo da ostavi preminulog vlasnika ni pored previsokih temperatura (Video)



Tog dana temperatura je bila preko 40 stepeni, a vlasnik ovog brižnog psa preminuo je prirodnom smrću. Pas se ipak nije odvajao od njega i, kako tvrdi osoblje iz udruženja za zaštitu životinja, pas je proveo nekoliko sati na suncu čuvajući telo svog prijatelja.

Kada su pripadnici udruženja stigli, pas nije želeo da ode sa njima i skloni se sa vrućine, a kada je napokon krenuo, sve vreme se okretao ka svom vlasniku i pokušavao da se vrati. I kada je sklonjen sa vrućine i svestan da je njegov vlasnik preminuo, pas je smešten u prihvatilište gde je odbijao hranu i uopšte nije lajao. Samo je želeo da ga niko ne dira i da ga svi puste da prežali svog vlasnika.

Iz udruženja koje ga je preuzelo kažu da će se oporaviti od gubitka, a s obzirom na privrženost i svest o porodici koju je ovaj pas pokazao, biće odličan pas za neku drugu porodicu koja će ga udomiti.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>