Region

Svet

Mateja Kežman: Deca su moje najveće bogatstvo (Foto)

Nekadašnji fudbaler, a poslednjih godina uspešni sportski menadžer Mateja Kežman čim se oglasilo školsko zvono koje je označilo kraj godine, odlučio je da svoje mališane povede na more.

Mateja Kežman: Deca su moje najveće bogatstvo (Foto)


 
Mateja Kežman dobio dozvolu od Emilije - sa decom i devojkom uživa na moru
U društv društvu emotivne partnerke Marije Perković, njihovog sina Filimona, kao i sa Lazarom, Aleksandrom i Jakovom, decom koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Emilijom, uputio se na grčko ostrvo Lefkada, na kome su proveli desetak dana. Veseloj ekipi pridružili su se i rođaci koji takođe imaju dvoje pa smeh i dečji žagor nijednog trenutka nisu izostali.

"Bez obzira što je fudbalskim menadžerima trenutno udarna sezona, iskoristio sam priliku da na na početku prelaznog perioda koji imaju igrači odem na porodični odmor. Čim se dvanaestogodišnjem Lazaru, desetogodišnjoj Aleksandri i osmogodišnjem Jakovu završila školska godina, zajedno sa njima, Marijom i Filimonom krenuo sam na Lefkadu", kaže Mateja i dodaje:



"Bilo nam je zaista fenomenalno, pogotovu što smo otišli na početku sezone, tako da na ostrvu nije bilo previše turista i mogli smo da uživamo u miru. Jonsko more je predivno, gotovo svaka plaža na Lefkadi je očaravajuća. Osim klasičnog odmora, imao sam priliku da ronim i da se upustim u druge morske avanture, a uz mene je ove godine bio i moj najstariji sin Lazar, koji je već u godinama kada bi trebalo da se upozna sa različitim čarima morskog života".

Tokom odmora koji je svima prijao, sve svakodnevne aktivnosti bile su podređene mališanima i njihovom uživanju.

"Sve je bilo podređeno deci, a tako i treba da bude. Iako imam mnogo posla, trudim se da što više vremena provodim sa decom jer su ona najvrednije što imam", zaklučio je nekadašnji fudbaler Partizana.

Autor: J.B.
Izvor: Hello.rs
Foto: Facebook/Mateja Kezman

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>