Region

Svet

Željko i Jovana Joksimović u renoviranje stana uložili 100.000 evra?!

Posle šest meseci podstanarskog života na Dedinju, Jovana i Željko Joksimović vratili su se zajedno sa sinom Kostom u luksuzni dom u kompleksu na Zvezdari.

Željko i Jovana Joksimović u renoviranje stana uložili 100.000 evra?!


 
Željko i Jovana Joksimović zakazali venčanje u crkvi!
Nakon šest meseci podstanarskog života, pevač Željko Joksimović, njegova supruga voditeljka Jovana i njihov četvoromesečni sin Kosta uselili su se u svoj luksuzni dom u naselju Oaza na Zvezdari.

Popularni pevač dao je više od 100.000 evra za renoviranje, a cela nekretnina besprekorno je sređena i u potpunosti podređena novom članu porodice. Kako Kurir saznaje, njihov novi prostor prostire se na 150 kvadrata, u čijem sklopu se nalaze veliki dnevni boravak, dve kuhinje, velika terasa, spavaća, dečja soba i čak tri velike sobe za goste.

"Pre tačno godinu dana Jovana i Željko su kupili stan svog komšije jer su želeli da sruše zid i prošire postojeći stambeni prostor. Kad su saznali da će dobiti bebu, odmah su počeli sa planovima kako će njihov životni prostor da izgleda kad na svet bude došla prinova. Zbog renoviranja stana oni su više od pola godine živeli kao podstanari u nekretnini od 100 kvadrata na Dedinju, čije su rentiranje mesečno plaćali 1.000 evra" kaže izvor Kurira i dodaje:

"Jovana je imala posebne želje, kao što je džakuzi u spavaćoj sobi i plakar od ogledala i posebnog stakla, za čiju izradu se samo materijal čekao duže od dva meseca, pa se renoviranje razvuklo i nakon njenog porođaja. Arhitekta koji je bio zadužen za sređivanje njihovog doma tvrdi da je to najluksuzniji penthaus koji je kod nas video", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Twitter/Zeljko Joksimovic
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>