Region

Svet

Novak Đoković: Oženio sam ženu koju volim, nema lepšeg osećaja od tog! (Foto)

Novak Đoković i Jelena Ristić venčali su se na Svetom Stefanu, a u prvom intervjuu nakon venčanja, naš popularni teniser otkrio je detalje sa venčanja kao i kako provode prve date kao bračni par.

Novak Đoković: Oženio sam ženu koju volim, nema lepšeg osećaja od tog! (Foto)


 
Devojka Viktora Troickog podelila deo atmosfere sa svadbe Novaka Đokovića (Foto)
"Kada sam je video prvi put u venčanici, kako nasmejana ide ka meni... Izgledala je kao anđeo", rekao je Novak za Hello. Novak Đoković i Jelena Ristić venčali su se samo par dana nakon što je on osvojio Vimbldon. "Pokušavao sam da budem prisutan u tom momentu i zapamtim sve. Bio sam fokusiran na nju i njen osmeh i našu bebu. Bio je to zaista savršen momenat", rekao je Novak.

Jelena je otkrila dau životu nije mogla da poželi boljeg životnog saputnika od Novaka: "Pravi je blagoslov to što je on deo mog života. Ne bih mogla da poželim boljeg životnog saputnika od njega", kaže Jelena.Iako su se tek pre nekoliko dana venčani Novak kaže da je fenomenalan osećaj biti u braku: "Fenomenalan je osećaj biti u braku. Oženio sam ženu koju volim i nema boljeg osećaja od tog. Osvojio sam Vibldon i postajem otac - ne bih mogao da tražim više od toga",  rekao je Novak, a kompletan intervju možete pročitati u magazinu "Hello".

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Twitter/JelenaRisticNDF
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>