Region

Svet

Sanja Marinković zbog zdravstvenih problema mora na terapije!

Voditeljka Sanja Marinković progovorila je o kritikama koje trpi zbog emisije, o poslu koji obožava, ali koji zna da bude naporan i zbog čega ima zdrastvene tegobe.

Sanja Marinković zbog zdravstvenih problema mora na terapije!



 "Imam problema sa disanjem, a sa godinama postaje sve teže. Sada idem na terapije gde se pomoću fizičkih aktivnosti trudim da popravim disanje. Gledaoci ne znaju da ja snimam četiri emisije u danu. To je veliki fizički napor", otkriva Sanja Marinković za “Blic” TV Magazin.

“Magazin IN” će biti premijerno emitovan do kraja jula na Pinku, u avgustu ćemo se prisetiti najboljih momenata protekle sezone, a od 6. septembra startuje petnaesta sezona zabavnog tok-šou programa.

"Ovih dana sam u intenzivnim razgovorima za novi vizuelni identitet emisije. Što kažu moji urednici, Željko i Milica Mitrović, ono što je dobro ne treba menjati tako da ostajem dosledna svom konceptu koji publika voli. I dalje se ludo zabavljam snimajući “Magazin IN”. Verovatno vremenom sazrevam i kao voditelj. Inspiraciju pronalazim svuda oko mene i nije mi dosadno. Nisam se zasitila, a verujem i da neću", kaže Sanja.

Često je izložena kritikama zbog načina vođenja emisije, istih gostiju, napadnog smeha, načina oblačenja... Ona smatra da se ne može svima udovoljiti: "Postoji jedna ključna stvar u Srbiji, a to je da publika gleda i ono što je mnogo nervira. “Magazin IN” gledaju i oni koji me vole, ali i koji me ne vole da bi me kritikovali. Dobro je da postoje i jedni i dugi. U onom trenutku kada ne bude komentara, onda emisija ne postoji. Nije da se ne zapitam kada čujem negativan komentar, ali ja protiv svoje prirode, smeha i raspoloženja ne mogu. Ako bih drugačije radila, glumila bih", iskrena je Sanja.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs/Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>