Region

Svet

Nevena Božović u zagrljaju Miloša Bikovića! (Foto)

Mlada pevačica Nevena Božović našla se na kratko u zagrljaju sve popularnijeg glumca Miloša Bikovića, a na tome će joj svakako pozavideti njegove brojne obožavateljke. U pitanju je bilo snimanje spota za Neveninu pesmu "Bal" u kome je glavna uloga pripala upravo Bikoviću.

Nevena Božović u zagrljaju Miloša Bikovića! (Foto)



"Nevenini prijatelji koji su producenti su prijatelji nekih mojih prijatelja, tako da smo na neki način po polu prijateljskoj liniji došli do saradnje. Meni se dopalo to što je Nevena akademski obrazovana i što je jako mlada upisala fakultet, tako da sam odlučio da joj doprinesem na neki način, tako što ću učestvovati u njenom nekom "probijanju" i izgradnji njene karijere", rekao je za Prva.rs Miloš Biković.



Miloš je otkrio i svoje utiske o samom snimanju. "Bilo je veoma lepo. Ekipa je bila mala, prijatna i opuštena, tako da nam je sve išlo lagano. Zadovoljni smo. Što se tiče radnje spota, napravili smo neku romantičnu priču koja je ujedno i tužna."



Nevena je otkrila da je baš kao i Miloš veoma zadovoljna saradnjom. "Fenomenalno je bilo i veoma zabavno i pored toga što smo baš ozbiljno i mngo radili. Uživali smo, lepe su lokacija a i smislili smo super priču. Ovom prilikom se zahvaljujem Milošu na pomoći."



Za sam kraj, Nevena kaže da se premijera može očekivati za dve nedelje, kada će svi moći da uživaju u prizoru koji su ona i Miloš Biković pripremili.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>