Region

Svet

Doktor Haus šljivovicom i ironičnim komentarima razmrdao Beograđane u Sava Centru (Foto)

Hju Lori, poznatiji kao Doktor Haus održao je sinoć koncert u Sava centru, gde je svojom muzikom razmrdao Beograđane, ali ih je posebno zabavljao svojim ironičnim komentarima koji podsećaju na njegovu ulogu u seriji koja ga je proslavila.

Doktor Haus šljivovicom i ironičnim komentarima razmrdao Beograđane u Sava Centru (Foto)



Odmah po izlasku na scenu Sava centra, Hju Lori se obratio publici na srpskom jeziku: "Hvala, dobrodošli. Kako ste vi?". Naravno, pre izgovorene rečenice na srpskom popio je čašicu šljivovice, kako je i obećao. Zatim je priznao da je to sve što ume da kaže na srpskom jeziku. "Razumete li vi engleski? Ako razumete, prevodite onima oko vas koji ne razumeju ono što pričam. Tako će se roditi neka nova poznanstva, ljubavi, možda se kasnije venčate i dobijete decu. Neka sve to počne večeras", rekao je glumac i muzičar.



Hju se potrudio da svojom muzikom zabavi publiku, a tri devojke iz publike su u jednom trenutku i zaigrale ispred bine, što su prisutni nagradili aplauzom. Međutim, Lori je atmosferu održavao i svojom komunikacijom sa publikom i komentarima koji su učinili da veče protekne kao opušteni izlazak u restoranu uz dobar bluz i zabavnog animatora.

Ipak, po završenom koncertu, muzičar je imao zajedljiv komentar na Tviteru. Obzirom da je publika mahom podizala telefone i snimala njegov nastup, što je postalo uobičajeno na koncertima, Hju je napisao: "Odličan šou u Beogradu. Nadam se da će publika uživati dok ga bude gledala na svojim telefonima".

Autor: M.P.
Izvor: Blic.rs
Foto: Petar Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>