Ostalo

Sme�no

Počelo najobilnije renoviranje Kombank Arene do sada, novi izgled biće spreman za posetioce Il Diva 24. septembra

Radovi na renoviranju severnog ulaznog platoa i stepeništa Kombank Arene počeli su od ponedeljka, 14. jula. Ovo je od otvaranja Arene do sada, najobilniji program renoviranja Arene koji će trajati 45 dana i vršiće se na povrišini od 1400 metara kvadratnih.

Počelo najobilnije renoviranje Kombank Arene do sada, novi izgled biće spreman za posetioce Il Diva 24. septembra


 
Il Divo 24. septembra 2014. godine ponovo u Beogradu (Foto)
Radovi će obuhvatiti skidanje stare i postavku potpuno nove hidro izolacije i pločica na prilaznom severnom platou (ulaz iz Bulevara Zorana Đinđića) kao i sređivanje stepeništa. Za postavku će se koristiti behaton ploče koje u odnosu na druge materijale iste funkcije, imaju višestruke prednosti u pogledu trajnosti, praktičnosti kao i dekorativnosti. Ove ploče se ne klizaju i imaju visoku otpornost na razne hemikalije kao i atmosferske prilike, a poseduju i visoku čvrstoću na pritisak. Takođe, pri oštećenju je vrlo lako zameniti pojedinačne elemente.

Radove obavlja kompanija Galis Inženjering d.o.o iz Gornjeg Milanovca koja je posao dobila kao najbolji ponuđač u postupku javne nabavke. Posle završetka ovih radova, u planu je sanacija i drugih oštećenja na ulazima sa zapadne i istočne strane.

Dok traju radovi, za posetioce Kombank Arene biće otvoren južni ulaz gde se trenutno nalazi i blagajna. Preko novog severnog ulaznog platoa i stepeništa, prvi će proći posetioci koncerta IL DIVO koji je zakazan za 24. septembar u Kombank Areni.

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>